loader

Slide

Qui som

La Asociación de Empresas de Postproducción (AEPP) és una entitat sense ànim de lucre per a la representació i defensa dels interessos professionals compartits pels seus membres.
L'associació està formada per tots els estudis d'imatge i so de postproducció d'Espanya que comparteixen les mateixes inquietuds artístiques i professionals. La nostra missió és destacar la importància del treball de qualitat que fem amb un important compromís humà i social.
El compliment de la legislació vigent, el respecte a la competència i el treball responsable a nivell econòmic i social, davant el mercat i amb la presència de qui col·labora amb cadascuna de les empreses que formen l'associació, constitueixen la pedra angular que ens sustenta.
La cultura associativa és necessària per donar visibilitat al nostre col·lectiu tant a nivell institucional com professional. Com més gran és el nombre de socis, major és la representació davant els col·lectius i les institucions. Una associació sense socis compromesos no té futur.

CERTIFICACIÓ AEPP

AENOR

Des del primer moment, quan vam crear l'AEPP, ens vam adonar que era necessari no només ser professionals i treballar dins dels límits de les normatives legals i socials, sinó també transmetre l'estàndard dels nostres associats d'alguna manera al mercat de l’audiovisual.
Així doncs, vam trobar una organització externa que podria avaluar i verificar com som i com treballem.
A partir d'aquí va néixer el nostre "segell d'aprovació". La idea que, des de l'AEPP, podríem certificar les empreses adherides com a empreses que compleixen els requisits professionals, socials, legals i organitzatius.
Hem trobat un soci molt adequat, AENOR. Vam començar el nostre camí amb AENOR l'any 2019, i així va ser com vam crear el segell d'homologació AEPP, verificat per AENOR. Aquest segell garanteix la qualitat, fiabilitat i legalitat de tots els socis de l'AEPP i verifica que tots els socis compleixen amb els requisits legals, socials i de qualitat de servei que la mateixa associació va establir fa 3 anys.
Totes les empreses associades a l'AEPP han de superar aquesta verificació i obtenir el segell d'homologació per pertànyer a l'AEPP.
Esperem que en un futur proper aquest segell esdevingui un aval de la fiabilitat i qualitat que tant necessita el sector de la postproducció.

Associats

Patrocinadors

tangram solutions

Col·laboradors

El SOL

APCP

Nieto Pretel

CIFP Jose Luis Garci

CdeC

Contacta

    Contacta amb nosaltres

    Contacte: info@aepp.es
    Telèfon: +34 629 58 89 87 / +34 609 78 67 43
    Direcció: Vizconde de Matamala 5 Ático, 29028 Madrid

    © Asociación de Empresas de Post Producción